maximegoesamerica

5 staten in 3 weken

Ik wens iedereen die mijn blogs leest een gelukkig 2018!

Ik heb dit jaar nieuwjaar gevierd aan de andere kant van de wereld, en het was best raar dat het om 3 uur 's middags al het nieuwe jaar was begonnen in Nederland. 

Wij zijn met z'n 4en de donderdag in de kerstvakantie vertrokken naar het warme weer... Arizona! We verbleven 2 dagen in de Grand Canyon en het was echt adembenemend mooi. Ik denk dat het een van de mooiste dingen is die de natuur gewoon helemaal zelf heeft gemaakt. We hebben de hele zuidelijke kant gezien en we zijn een stuk naar beneden gelopen, zwaar maar gaaf. De 30e reden we door naar Las Vegas in Nevada. Daar hebben we de hele dag rondgelopenen ik ben tot de conclusie gekomen dat het een heel groot pretpark voor volwassenen is. De dag daarna was het nieuwjaar en de dag ging iets anders dan we van te voren hadden bedacht. De meeste feesten waren 21+, dus daar konden we helaas niet naartoe. Om 10 uur hadden we ons eigen nieuwjaar gevierd, omdat het dan 12 uur is in Omaha. Daarna zijn we ons klaar gaan maken voor bed en ben ik 2018 dus begonnen in bed! (#goals)

De week erna had ik de hele week showchoir repetities voor ATSC (stage crew) en SI (eigen showchoir). Het weekend daarna gingen we naar Wisconsin, want ATSC had hun eerste wedstrijd van het seizoen. Het was een heel gezellig weekend en zij zijn 2e geworden!

Dit weekend gingen we naar Missouri! Zaterdag was mijn aller eerste wedstrijd voor showchoir en het was heel gezellig met alle meiden. Wij moeten ons haar krullen elke keer als we een wedstrijd of optreden hebben. Zoals veel van jullie weten heb ik lang, dik haar. Dat betekende dus... om 5 uur opstaan. Jep, om 5 uur 's morgens was een vriendin al mijn haren aan het krullen, en na 3,5 uur was het eindelijk klaar. Dat wordt nog wat met elk weekend een wedstrijd... De dag verliep goed en we zijn uiteindelijk 2e geworden van de 8 groepen! 

Vorige week begon het 2e semester al. Ik kan niet geloven hoe snel het eerste semester is gegaan en ik kan echt niet wachten op alle leuke dingen die ik nog mee ga maken hier!

Kisses, Maxime

Reacties

Reacties

Iris

Zoooo leuk om alles te lezen. Zeker als je overal al een beetje van weet door whatsapp en snapchat 😋

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active